Book tid hos oss

Hva slags forskjell gjør en riktig tilpasset sal?

Visste du at feil sal eller en sal som er feil tilpasset kan ødelegge rideopplevelsen og arbeidsforholdene for både deg og hesten din? Om du får en riktig tilpasset sal vil både du og hesten ha stor glede av det.

Hesten vil få bedre arbeidsforhold, og med det vil den også fungere bedre i bruk. Samtidig vil hesten være mindre utsatt for både ryggproblemer, slitasjeskader og haltheter. Mindre skader betyr mindre treningsavbrudd og mindre veterinær- og behandlingsutgifter. 

Du vil som rytter kunne hente mer ut av hesten. Du vil få bedre sits og bedre balanse i salen, og kommunikasjonen mellom hest og rytter blir mye bedre. En riktig tilpasset sal gjør det enklere for hesten å prestere godt, fordi den ikke er utsatt for smerte eller ubehag i bruk under rytter. 

En riktig tilpasset sal gjør det godt å være hest, og da er det gøy å være rytter!

BOOK TID FOR SALTILPASsING ELLER SALSJEKK

En av få kvalifiserte saltilpassere

Hva betyr det for deg? Det å være en kvalifisert saltilpasser gjør at du som kunde skal kunne stille krav til kvalitet og forvente at vi gjør jobben vår riktig. Ser du dette merket hos leverandører av saler, har du krav til å stille forventninger til arbeidet som utføres.

Les mer
Master Saddlers Society