Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Hva slags forskjell gjør en riktig tilpasset sal? - Norsk Salsenter
Book tid hos oss Online saltilpassing

Hva slags forskjell gjør en riktig tilpasset sal?

Visste du at feil sal eller en sal som er feil tilpasset kan ødelegge rideopplevelsen og arbeidsforholdene for både deg og hesten din? Om du får en riktig tilpasset sal vil både du og hesten ha stor glede av det.

Hesten vil få bedre arbeidsforhold, og med det vil den også fungere bedre i bruk. Samtidig vil hesten være mindre utsatt for både ryggproblemer, slitasjeskader og haltheter. Mindre skader betyr mindre treningsavbrudd og mindre veterinær- og behandlingsutgifter. 

Du vil som rytter kunne hente mer ut av hesten. Du vil få bedre sits og bedre balanse i salen, og kommunikasjonen mellom hest og rytter blir mye bedre. En riktig tilpasset sal gjør det enklere for hesten å prestere godt, fordi den ikke er utsatt for smerte eller ubehag i bruk under rytter. 

En riktig tilpasset sal gjør det godt å være hest, og da er det gøy å være rytter!

BOOK TID FOR SALTILPASsING ELLER SALSJEKK

En av få kvalifiserte saltilpassere

Hva betyr det for deg? Det å være en kvalifisert saltilpasser gjør at du som kunde skal kunne stille krav til kvalitet og forvente at vi gjør jobben vår riktig. Ser du dette merket hos leverandører av saler, har du krav til å stille forventninger til arbeidet som utføres.

Les mer
Master Saddlers Society

Meld din interesse

Vi trenger informasjon om deg så vi kan kontakte deg. Husk også å huke på om det gjelder saltilpasning eller salsjekk.

Informasjon om rytteren

Vi trenger litt informasjon om deg som skal ri på hesten slik at vi får litt informasjon om hvordan vi kan tilpasse salen til deg.

Om hest og nåværende sal

Litt om hesten og salen du bruker per dags dato. Dette gjør at vi bedre kan forutse hva vi har å jobbe med videre i prosessen.

Bilder

For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at bildene du sender inn er mest mulig lik illustrasjonsbildene.

Online Saltilpasning
Hesten i helfigur fra siden. Det er viktig at hesten er oppstilt med paralelle for- og bakbein og rett hals.
Online Saltilpasning
Hestens salleie litt ovenfra og bakfra slik at man ser rygg, manke og skuldre.
Online Saltilpasning
Rytter og hest i profil. Rytter plassert ved siden av hestens skulder.

Vilkår

For å sende inn skjemaet kreves det at minst én kontaktmulighet og vilkår blir godkjent.

Du må velge en kontaktmetode
Personvernerklæring Du må godta vår personvernserklæring