Book tid hos oss

Kontakt

Har du spørsmål eller ønsker du å komme i kontakt med oss? Bruk bookingskjema eller send oss en e-post.

Post- og besøksadresse

Norsk Salsenter AS
Ree Gård
Lundealleen 61
3534 Sokna

E-postadresse

post@norsksalsenter.no

Telefon

(+47) 32 14 22 00

Book time hos oss

Online bookingskjema

Hvem er vi?

Norsk Salsenter er Norges eneste rendyrkede salsenter. På salsenteret har vi egen ridehall, kun til bruk for prøving og testing av saler, stort lager med saler og annet utstyr, butikk, tv- og kaffe stue, salmakerverksted, undersøkelsesrom, hestebokser.

Vi som eier og driver Norsk Salsenter ønsker å tilby deg det beste faglige og det hyggeligste sosiale, samtidig. Hos oss får kundene vår fulle fokus; det er ingen andre som forstyrrer i stallen eller ridehallen. Bare deg. 

Kari Anne

Kari Anne

Kari Anne er utdannet rideinstruktør og har vært aktiv rytter hele livet. Hun har drevet rideskole og rideleir i over 20 år. Kari Anne var ferdig utdannet og kvalifisert saltilpasser i 2006, og har vært saltilpasser på fulltid siden. 

Ole Espen

Ole Espen er daglig leder og tar seg av det administrative. Han er utdannet og kvalifisert innen stopping og justering av saler, samt mindre reparasjoner.

Ole Espen

En av få kvalifiserte saltilpassere

Hva betyr det for deg? Det å være en kvalifisert saltilpasser gjør at du som kunde skal kunne stille krav til kvalitet og forvente at vi gjør jobben vår riktig. Ser du dette merket hos leverandører av saler, har du krav til å stille forventninger til arbeidet som utføres.

Les mer
Master Saddlers Society