Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator Salsenteret - Norsk Salsenter
Book tid hos oss Online saltilpassing
Senteret

Senteret

Book tid hos oss
Velkommen til Salsenteret

Velkommen til Salsenteret

Book tid hos oss
Velkommen inn

Velkommen inn

Book tid hos oss
Ridehallen

Ridehallen

Book tid hos oss
Tilskuerne

Tilskuerne

Book tid hos oss
Butikk og utstyr

Butikk og utstyr

Book tid hos oss

Salsenteret

Norsk Salsenter er det eneste stedet i Norge, og ett av få steder i verden, hvor hele anlegget er bygget for å være optimalt for tilpasning av saler.

Salsenteret

Hos oss er kundene sikret at de får den beste veiledningen og muligheten til å prøve et stort utvalg saler. Konsultasjonen foregår i salsenteret sammen med saltilpasser, uten forstyrrelser. På denne måten sørger vi for at all fokus ligger på deg, hesten din og deres behov. Vi har tilrettelagt for at alle nødvendige justeringer på salene skjer på stedet. På Norsk Salsenter har vi alt under samme tak: Stall, tilpassingsrommet, ridehallen, sallageret, salmakerverksted, butikken og varmestue.Saltilpassing og prøving av ny sal tar normalt to timer. En salsjekk hvor vi sjekker og tilpasser egen sal tar mellom 45 minutter og en time.

Book tid for saltilpassing her

Produktene våre

Vi selger saler fra mange ulike merker i tillegg til alt nødvendig utstyr til salen. På salsenteret sørger vi for kvalitet i alle ledd. Vi selger kun kvalitetsprodukter fra seriøse leveranderer. De fleste av dem har vi samarbeidet med i mange år, og har en god dialog med. Skulle det være noe som ikke fungerer som forventet kan vi gå gode for at det blir håndtert på en god måte fra leverandørenes side. 

Trykktester

På salsenteret har vi en Medilogic trykktester. Denne bruker vi om vi ikke finner en forklaring på hvorfor en sal ikke fungerer. Trykktesteren viser trykket under salen når hesten er i bruk under rytter på en datamaskin. Slik får vi fullstendig oversikt over hvordan salen ligger på hesten og hvor eventuelle skjevheter ligger. 

Overnatting for hest og rytter

For kunder som har lang kjørevei kan vi tilby både overnatting og oppstalling. Det kan være slitsomt og tidkrevende for både hest og rytter å kjøre langt. Etter noen timer i bil og på henger kan både den ene og andre være noe støl og sliten i kroppen. 

Vi har leilighet på gården som kan leies eller du kan overnatte på Salsenteret i etasjen over stallen. Oppstalling for hestene har vi tilrettelagt for på Salsenteret. Kommer dere på våren, sommeren eller tidlig høst er det mulig å leie hyttetunet Furubakken som ligger 8 kilometer fra Salsenteret. Beliggenheten er fantastisk og går helt ned til Sognevannet. Her er det mulig å ha små hester eller ponnier til oppstalling på stedet. 

For oppstalling og overnatting koster det 1250 kr pr døgn for rytter og hest (fòr er ikke inkludert).

Du tar med deg sengetøy og håndklær selv.

Ta kontakt så hjelper vi dere med overnatting

En av få kvalifiserte saltilpassere

Hva betyr det for deg? Det å være en kvalifisert saltilpasser gjør at du som kunde skal kunne stille krav til kvalitet og forvente at vi gjør jobben vår riktig. Ser du dette merket hos leverandører av saler, har du krav til å stille forventninger til arbeidet som utføres.

Les mer
Master Saddlers Society

Meld din interesse

Vi trenger informasjon om deg så vi kan kontakte deg. Husk også å huke på om det gjelder saltilpasning eller salsjekk.

Informasjon om rytteren

Vi trenger litt informasjon om deg som skal ri på hesten slik at vi får litt informasjon om hvordan vi kan tilpasse salen til deg.

Om hest og nåværende sal

Litt om hesten og salen du bruker per dags dato. Dette gjør at vi bedre kan forutse hva vi har å jobbe med videre i prosessen.

Bilder

For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at bildene du sender inn er mest mulig lik illustrasjonsbildene.

Online Saltilpasning
Hesten i helfigur fra siden. Det er viktig at hesten er oppstilt med paralelle for- og bakbein og rett hals.
Online Saltilpasning
Hestens salleie litt ovenfra og bakfra slik at man ser rygg, manke og skuldre.
Online Saltilpasning
Rytter og hest i profil. Rytter plassert ved siden av hestens skulder.

Vilkår

For å sende inn skjemaet kreves det at minst én kontaktmulighet og vilkår blir godkjent.

Du må velge en kontaktmetode
Personvernerklæring Du må godta vår personvernserklæring