Book tid hos oss

Hytteutleie

Vår hovedfilosofi er å kunne legge til rette for at dagens travle mennesker kan stoppe opp litt, og "ta tiden tilbake", i alle fall for en kort stund... Hos oss er det fortsatt mulig å "lytte til stillheten".

Furubakken ligger rett ved Sognevannet med vakker utsikt mot Bukollen og Vassfaret. Furubakken består av en stor laftet hytte med stor stue, to soverrom (1 rom m dobbeltseng, 1 rom med familekøye), stort kjøkken og vaskerom. I hovedhytta er det innlagt strøm og varmt og kaldt vann, oppvaskmaskin og komfyr. Det er laget egen "frilufts dusj" som gir deg mulighet for en god og varm dusj mens du ser fisken vaker, hører orrhanen spiller eller hakkespetten jobber med det nye huset sitt.

I tillegg til hovedhytta er det "Furubu" som har to køyesenger, "Furustua" som har to soverom; et rom med 3 familiekøyer, et rom med 1 køyeseng. I tilknytning til dette, er det tørkerom for både folk og dyr og et lager bygg. Det er 2x2 seters komfortabel ute-do. Egen stall og hundegård finnes også i tunet. Til Furubakken kan du kjøre helt fram hele året.

Nærområdet til Furubakken innbyr til et vel av aktiviteter og interesser. Bærplukking, sopp, vandring, sykkel, båt og kano, bading, jakt, ridning, hundetrening. For ski interesserte så er det ca 20 min til foten av Vikerfjell, ca 30 min til Norefjell eller så kan turen starte på trappen av Furubakken. Terrenget rundt Furubakken er ypperlig for skogs-skitur.

 

Fiske

I Sognevannet ved Furubakken og i elven Sogna, ”koker” det av fisk. Det er mye abbor og karrus i Sognevannet, men ørreten kan også lures på kroken. I Sogna er dog sjansen for ørreten størst. Barnas interesse for fiske avhenger nok av om de får fisk, og det fort. Sognevannet er derfor stedet å ta med barna på fisketur for å få de interessert i fiske. Der får de fleste fisk, og det ganske raskt.

I Soknedalen ellers er det en del fiskevann. Disse administreres av Sokna JFF. Ved å stoppe på Rustad Kafè, vil man få informasjon om dette og få kjøpt fiskekort.

Priser

Hytteutleie
I vintersesongen er det pga. frost, ikke innlagt vann. Vann må medbringes. For helligdager og ferieperioder, ta kontakt.

Furubakken, hovedhytte, for 4 pers

Pris: kr 1000 /døgn

Furubu, ekstra 4 pers

Pris: + kr 300/ døgn

Furustua, ekstra 8 pers

Pris: + kr 500/ døgn

En av få kvalifiserte saltilpassere

Hva betyr det for deg? Det å være en kvalifisert saltilpasser gjør at du som kunde skal kunne stille krav til kvalitet og forvente at vi gjør jobben vår riktig. Ser du dette merket hos leverandører av saler, har du krav til å stille forventninger til arbeidet som utføres.

Les mer
Master Saddlers Society